dilluns, 25 de novembre del 2013

Padlet

Padlet  és una excel·lent opció per a guardar i compartir diferents contingut multimèdia sense complicar amb massa opcions. Podem utilitzar-lo com un arxiu personal o com una pissarra col·laborativa.
La dinàmica de Padlet (ex Wallwisher) és molt simple, es presenta com un tauler en blanc que podrem utilitzar a la nostra voluntat amb només arrossegar i deixar anar els elements que volem guardar ... imatges, vídeos, àudio, presentacions. Podem integrar contingut des del nostre equip, webcam o inserint un URL.
Té moltíssimes opcions de personalització. A més de poder afegir títols i descripcions a cadascun dels elements que pugem a Padlet, podem optar per afegir una imatge de fons, escollir el format de presentació, configurar les notificacions, assenyalar si serà una pissarra pública o privada, entre altres opcions.
Encara que no cal registrar-nos per accedir a Padlet i crear la nostra pissarra, podrem tenir més control de les opcions si ens creem una compte . Les formes en que podem utilitzar Padlet són moltes, per exemple, com a recurs educatiu en implementar una forma fàcil de crear projectes col·laboratius, com un collage, per crear llistes de tasques, compartir informació, etc. I sense dubtar és una excel · lent alternativa per a aquells que no tinguin experiència en compartir contingut a la web, com gent gran.
Si volem veure algunes idees creatives de com utilitzar Padlet, podem accedir als taulers públics que han compartit alguns usuaris des de la galeria de la plataforma.
Exemple per infants crear un suro de l'activitat del cap de setmana.

http://padlet.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada