dimarts, 29 d’octubre del 2013

Videolliçons i Videosmotivadors!

El dia 7/10/13 a classe del Gtic vam llegir varies parts del llibre FERRÉS,J(1992): Vídeo y educación. Ed Paidós. Barcelona. 
Vem llegir aquestes parts del llibre: Un nuevo hombre, un nuevo modo de conocer y un nuevo lenguaje. A part vem obsevar un power ponit que en nostre professor ens va ensenyar deprès de haver llegit les parts del llibre perquè entenguesim els conceptes. La informació que ens proporcionaba aquestes lectures va ser saber algunes de les funcions que fa en nostre cervell amb l'hemisferi dret i l'hemisferi esquerra. 
Vem descobrir que l'hemisferi dret, que és la part esquerra del cos i es dedica al reconeixament de cares, reconstrucció de conjunts, síntesis, dimensions artístiques i simbòliques. I l'hemisferi esquerra, que es la part dreta del nostre cervell es dedica a la lectura, el càlcul, l'escriptura, l'aritmètica ila abstracció i classificació. De la separació mostrada vem treure dues maneres de captar les coses: duradera i instantània. I desprès de tota la explicació teòrica vem veure dos tipus de vídeo on es mostra aquests exemples:

Exemples de la web edu3.cat .

Videollinçons: són els (vídeos durant) significa que aprens mentre els mires.


Edu3.cat
Video sobre la Breu història de Catalunya

Videomotivador: són els (vídeos desprès) significa que fins que no acaba no entens el significat o la metàfora del contingut del video.

Edu3.cat

Video Dinner for two.

Aqui os deixo el link on podreu veure el llibre online sobre el que he estat explicant: 
http://books.google.es/books?id=R42bS1pdfikC&printsec=frontcover&hl=es#v=onepage&q&f=false

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada